Front-end Основи

Интензивно 3 месечно практическо обучение по основи на Front-end разработка. Курсът покрива в детайли HTML & CSS, основи на Photoshop и JavaScript.

Съботно-Неделен курс

Събота
14:15 - 16:45
Упражнение
Неделя
14:15 - 16:45
Упражнение
Събота
17:00 - 18:00
Office Hour

Цена: 690 лв.

Безплатна консултация

Разберете дали курсът е подходящ за Вас. Задайте въпросите, които ви интересуват, относно програмата, методите ни на преподаване и приложимостта на курса.

За кого е предназначен курсът?

Курсът по Front-end е подходящ за хора без или с минимален опит в сферата на уеб дизайна и разработката. Независимо дали целта Ви е да започнете работа като уеб дизайнер, занимавате се с дигитална реклама или имате онлайн бизнес, курсът ще обогати значително знанията Ви.

Защо да се запиша?

Softbridge предлага персонализирано обучение от което ще придобиете приложими знания. Малките групи (от 4 до 10 човека) ни позволяват да отделим специално внимание на всеки курсист.

спестете време - обичайните грешки с които ще се сблъскате в началото на обучението си могат да ви загубят седмици. 3те месеца на обучение са еквивалентни на над година самообучение.

научите нещата "по правилния начин" - често в уеб разработката едно и също нещо може да бъде направено по няколко начина, с наша помощ ще разберете кои са правилните подходи.

Обучението по Front end включва 24 упражнения и 24 консултантски часа с обща продължителност 72 часа - 3 месеца.

Нашите обещания

Качествено обучение

Екипът ни ще се погрижи да получите най-доброто практическо обучение. Знанията, които ще придобиете, ще Ви бъдат полезни с години.

100% Гаранция

Ако курсът не удовлетвори очакванията Ви или откриете, че знанията не са приложими за Вас, ние ще възстановим заплатената такса. Единственото ни условие е да завършите обучението с не повече от 2 отсъствия.

примерни работни проекти

част от работните проекти и домашните, които ще изработите по време на курса

теми в курса

Ще Ви се обясни сървър-клиент моделът и къде точно е мястото на front end разработката в него. Ще се запознаете с функциите и опциите за разработка в най-популярните браузъри. Какъв е основният принцип на работа на всеки уеб сайт и от какво е изграден. Ще се запознаете с основния синтаксис на HTML и ще напишете първата си страница.

2

Ще научите какво е Box модел и как да структурирате съдържанието във вашия сайт. Ще видите основните компоненти на един html документ (doctype декларация, head, body) и за какво служат. Ще разберете какво е html таг, как се описват хиперлинкове, параграфи, заглавия, изображения. Ще научите какво са атрибути и тяхното приложение. Ще се запознаете с основни структури на HTML и CSS.

3
CSS основи и CSS селектори

Ще добиете основни познания по CSS и използването му. Ще научите основните видове селектори.

4
Списъци и Менюта

Ще разберете предназначението на списъците в HTML, тяхната стандартна употреба, както и приложението им в различни видове менюта.

5
Таблици

Ще разберете какво са HTML таблици, кога и как се използват.

6
Формуляри

Ще се запознаете с формулярите в HTML.

7
Позициониране

Ще научите как да позиционирате съдържанието в сайта си. Ще видите какво представлява блоков и редови елемент. Ще разберете разликата между Fixed, Static, Relative и Absolute позиции, как да ги използвате правилно и как да изберете правилно позиционирането спрямо ситуацията.

8
Responsive дизайн

Ще научите как сайтовете Ви да изглеждат еднакво добре на всички устройства - мобилни телефони, таблети и компютри.

9

Ще се запознаете с основните концепции на UX (User experience) дизайна. Как да подобрите преживяването на потребителите на вашия сайт.

10

Ще разберете приложението на Photoshop при изграждането на една страница.

11
JavaScript и jQuery

Ще се запознаете с JavaScript - за какво се използва. Ще научите какво е jQuery и как се използват jQuery плъгини.

12

Ще научите какво е frontend framework (Bootstrap). Ще разберете как да намирате нужните Ви ресурси и литература и как сами да се развивате и обучавате.

Връзка с нас

Ако имате въпроси, не се колебайте да се свържете с нас по някой от следните начини.

Офис

София, жк. Младост 4, бл. 473А, вх. Б, ателие 3

Зали

София, ул. Цар Самуил 50А, етаж 2

Телефон

+359 885 96 77 94